Praktik

Hej på er! Nu har vi haft två veckors praktik (så tre veckor återstår!). Veckorna har gått supersnabbt och det har också känts lite ovant att befinna sig på plats på mottagningarna från åtta på morgonen till halv fem på eftermiddagen efter att ha haft ett mer flexibelt schema när man pluggar. Jag har varit minst sagt trött och slut i huvudet på kvällarna, därav den lite dåliga uppdateringen här..!

Som jag nämnde i tidigare inlägg så är jag placerad på en habilitering och på en mottagning som tar emot barn med en diagnos inom autismspektrum. Det är områden och verksamheter som jag inte visste så mycket om innan så det har varit väldigt lärorikt! Jag har framförallt lärt mig väldigt mycket om diagnoser inom autismspektrumet, något jag inte hade så mycket kunskap om. Att träffa barn som har en autismdiagnos har varit väldigt givande.

Dessa två första veckor har vi mest auskulterat men även planerat för besök vi själva ska få hålla. Så nästa vecka kommer vi få träffa barn och hålla i egna språkbedömningar och medverka i behandlingar. Det känns lite nervöst men också jätteroligt 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig