Sommarlov

Hej på er! Hoppas ni har en bra sommar! Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Sedan jag skrev sist har jag jobbat och haft två veckors semester. Just nu sommarjobbar jag i en butik, samma butik som jag jobbat extra i under helgerna under terminerna. Det funkar superbra, det är skönt att kunna spara lite pengar inför skolåret. Under semestern var jag i Italien med mamma i en vecka. Vi var i en liten stad vid kusten som heter Caorle, och under en dag åkte vi till Venedig som ligger nära. Så skönt att bara slappa, läsa, bada och dricka någon god drink på någon mysig uteservering 🙂 Venedig var också helt fantastiskt, ganska mycket turister (såklart) men när vi letade oss in i de mindre gränderna så var det inte så farlig. Jag älskar verkligen Italien, tröttnar aldrig på pasta eller gelato hehe.

Sedan vill jag säga grattis till er som kommit in på era utbildningar! Jag kommer ihåg förra sommaren när mitt antagningsbesked kom, det kändes så skönt att läsa ”Antagen” i stor grön text. Och till er som inte kom in; ha lite is i magen. Många kommer in som reserver! Annars är det bara att söka nästa år igen 🙂 Det kan ju kännas lite segt men å andra sidan finns det tid till att öka sina chanser till att bli antagen. Två högskoleprov kan man skriva inför nästa år!

Det är kul att se att det är så många som är här inne varje dag trots att uppdateringen har varit trög nu under sommaren, ska försöka skriva lite mer nu när jag vet att ni är här 🙂 Om ni har några frågor är det bara att maila på sandra.kalapudas@stud.ki.se så svarar jag så snabbt jag kan!

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig