Vad finns på KI?

Publicerat: 24 mars, 2019

Hej på er! Hoppas allt är bra i vårvädret 🙂 Idag ska jag jobba och vara inomhus hela dagen vilket är lite segt men förhoppningsvis har vi sol i veckan som kommer!

Nu när antagningsperioden är i full gång så tänkte jag skriva om sånt som man vill veta som ny student, och som logopedstudent, på Karolinska Institutet! Först ut är lite allmän info om KI:

  • I Flemingsberg finns ett gym som heter Base! I Solna finns för tillfället bland annat yoga, men ett gym är på gång även där. Där finns också utomhustennisbanor som man kan låna.
  • Det finns en pendlarbuss mellan campus i Flemingsberg och campus i Solna. Jag har aldrig behövt vara på båda campus under samma dag men om man skulle behöva det så är det ju superbra.
  • KI har två studentkårer; Odontologiska föreningen (för tandläkar- och tandhygieniststudenter) och Medicinska föreningen (för övriga studenter). Kårerna anordnar allt möjligt så som baler, sittningar och idrottsaktiviteter.
  • Biblioteken är väldigt bra både i Flemingsberg och i Solna. Vi bokar ofta grupprum och sitter och pluggar där!
  • Det finns möjlighet att plugga utomlands! Detta är jag dock inte så insatt i eftersom det är något som inte varit aktuellt för oss än.
  • Bra möjligheter att ha mat i kylskåp och värma i mikro!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig

Sandra Kalapudas

Jag heter Sandra och läser just nu min sjunde termin på Logopedprogrammet på Karolinska Institutet. Här kommer du kunna följa mig under min studietid!

Hör gärna av dig om du har frågor gällande utbildningen eller studentlivet.

Läs mer om mig