Valet och veckans planer

Igår hade vi lite valvaka här hemma till typ elva för sen var vi så trötta så vi inte orkade mer.. Men redan då stod det ju klart hur utgången skulle bli. Jag tänker inte skriva någon politiskt inlägg här men jag, och säkerligen många andra, pustade nog ut lite när resultatet kom även om jag såklart hade önskat ett annat. Det blev ju inte helt bra men det kunde blivit mycket värre.. iallafall ur mitt perspektiv (beror ju helt på hur man röstat). Vården är ju som alltid ett viktigt ämne inom valdebatterna och jag hoppas lite mer på ett block än ett annat just nu, vården var för mig en av de viktigaste frågorna. Nog om valet, jag tänkte köra en veckans planer igen!

Måndag: Hemmaplugg. Fast jag vaknade lite krasslig idag och var inte alls sugen på att plugga så istället rensade jag min garderob och pysslade lite hemma. Måste iallafall läsa en artikel tills imorgon som vi ska redovisa i grupp inför klassen under nästa vecka.

Tisdag: Föreläsning med rubriken ”Talproduktion”

Onsdag: Föreläsning med rubriken ”Ordinlärning”

Torsdag: Laboration med rubriken ”Fonologisk analys av talmaterial”

Fredag: Hemmaplugg!

Alla föreläsningar handlar om hur barn lär sig språk och att prata. Förra veckans föreläsningar var intressanta och det tror jag veckans också blir! Den här veckan är det alltså talproduktion och ordinlärning vi ska prata om. Det är spännande att läsa om barn och hur de lär sig att prata för det finns många olika teorier. Vi har ju alla lärt oss att prata men ingen av oss kommer ihåg hur det gick till 😉

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig