Veckans planer

Första skoldagen går! Vi rivstartade direkt med kursen”Typiskt tal-, språk- och läsutveckling”. Det var verkligen hösttermin-feeling igår på universitetet (Stockholms universitet, vi läser den här kursen där). Det var supermycket studenter inne på campusbokhandeln när jag skulle lämna in och hämta böcker, lååång kaffekö på Press-byrån och för att inte tala om kön inne på Akademibokhandeln…  Jag glömde ta med ett skrivblock så tänkte att jag skulle smita in där lite snabbt och köpa ett innan föreläsningen men det var säkert 30 personer i kö till kassan, alla med block och pennor i händerna.. Så det blev inget block men det var en bra power-point till föreläsningen som jag kan ta en titt på sen om det behövs.

Jag tänkte att jag under vissa veckor skriver ut veckans schema/planer. Det kan vara kul för er som funderar på att börja plugga att få en inblick i hur veckorna kan se ut 🙂

Tisdag: Inget i skolan men det blir lite hemmaplugg. Vi har en inlämningsuppgift som ska in imorgon och så ska vi läsa igenom lite artiklar (vi har en grupparbete där vi i grupp ska presentera en artikel som är relaterad till kursen vi läser nu).

Onsdag: Inget i skolan, fortsätta men tisdagens plugg. Kanske läsa lite inför torsdagens och fredagens föreläsningar då vi fått läsanvisningar.

Torsdag: Föreläsning med rubriken ”Tidig talperception”.

Fredag: Föreläsning med rubriken ”Barnriktat tal”. 

Igår efter skolan var jag och André och förtidsröstade, skönt att ha det gjort. Sen åkte jag på världens mysigaste middag hos min kompis Suzan som ordnat så fint och gjort så god mat! Perfekt start på veckan <3

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig