Gott nytt år!

Gott nytt år allesammans!

Detta år har varit speciellt för mig, man kan säga att 2019 har varit både gott och ont. Hur var 2019 för er?

Flytten till Stockholm var  ett stort steg i mitt liv eftersom jag fick lära mig ansvar på en helt annan nivå. Man är nu tvungen att betala hyra, försäkring, handla mat, laga mat, städa m.m. Saker som jag inte helt självständigt gjorde hemma när jag bodde hos mina föräldrar och som man inte uppskattade lika mycket som man borde haha.

Ett av de bästa sakerna som hände mig är också min antagning på tandhygenistprogrammet för det fick mig att inse hur mycket jag gillar tänder och att vara tandhygieniststudent. Att studera till något man tycker om är något speciellt man blir tacksam på en helt annan nivå. Man är ständig motiverad och ger inte upp oavsett om det kan bli tufft i utbildningen.

Sen har 2019 också varit jobbig, studiemässigt. Efter jag tog studenten år 2018 under vårterminen började jag studera till jurist. Jag läste en termin och den terminen var jobbig rent psykiskt eftersom jag tvingade på mig en utbildning som jag inte var intresserad av. Men den tiden är över som tur är.

Nu blickar vi framåt mot 2020. Jag hoppas verkligen att 2020 blir ett dunder år för er alla, ett år fyllt med glädje och lycka. Årets nyårslöfte är att vara mer delaktig. Jag vill vara mer delaktig som student och utnyttja varenda möjlighet jag får till att skapa minnen samt också upptäcka nya saker genom att göra saker som jag inte tidigare gjort. Har du några nyårslöften för 2020?

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg