Nu är lokalanestesi tentan skriven!

Ni vet den känslan efter en tenta när man äntligen kan stänga ner alla hundra flikar man haft öppna på datorn, SÅ skönt!!

Dagen började i Gävle. Jag vaknade kl. 7:00 fixade mig redo och begav mig till tågstationen. Tåget åkte kl. 8:15 i Gävle och jag var framme i Stockholm kl. 9:38. Under tiden jag satt på tåget repeterade jag saker inför tentan. Därefter åkte jag till Karolinska Institutet för att skriva tentan kl. 13:00.

Min vän som bor nära Karolinska, skrev till mig att jag kunde vänta hos henne så jag åkte hem till henne. Vi repeterade saker inför tentan tillsammans.

Kl. 12:40 gick vi till ANA 23, skrivsalen för att skriva tentan. Som vanligt satt alla där och repeterade saker tillsammans, sen fick en och en gå in till salen för att få en plats tilldelad. Efter tentan kändes det bra, jag svarade på det mesta sen får vi se hur det gick om ca 2 veckor.

Därefter åkte jag hem, handlade mat. Åt sockerärtor och kollade på serier. Sen sov jag fram till kl. 21:00 och nu är jag vaken. Ska nog kolla på serier, fixa matlåda och sen sova igen för har klinik imorgon fram till kl. 16:00.

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg