KI

Saco Studentmässa 2020

Nu börjar det närma sig årets Saco Studentmässa. Den är under datumen 24-27 november i digital form. För dig som är gymnasieelev är det ett superbra tillfälle att få information om de utbildningar du är nyfiken på!

Karolinska Institutet kommer att vara med på mässan och information om det kommer → här. Några studenter kommer att livesända om hur det är att vara student, vad som är bra att tänka på etc. Du kommer även att kunna chatta med studenter på de olika programmen! Så passa på att ställa frågor om allting du undrar över!

De utbildningar som finns på KI är:

 • Arbetsterapeut
 • Audionom
 • Biomedicinsk analytiker
 • Fysioterapeut
 • Logoped
 • Läkare
 • Biomedicin kandidat
 • Optiker
 • Psykolog
 • Röntgensjuksköterska
 • Sjuksköterska
 • Tandhygienist
 • Tandläkare

Hoppas att vi ses, diggi diggitalt!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig