När allting känns rörigt

Har du börjat en ny kurs, eller ligger du på en kurs som är rörig eller välpackad?

Även om du inte tycker om att strukturera så tror jag att detta är både genomförbart och hjälpsamt för de flesta.

I måndags var vi tillbaka på en pausad kurs som haft uppehåll under anatomi och fysiologi. Jag, och många fler, var överväldigade att hoppa direkt tillbaka till kursen som innehåller en mängd lärandeaktiviteter, seminarium, och skriftliga uppgifter.

Då ägnade jag ett par timmar till att sitta och gå igenom alla de uppgifter vi hade att göra. Jag skrev ned superkort om var och en på en lapp (typ individuell skriftlig inlämning/grupparbete/redovisning/quiz etc) med dess datum på, för att veta vad jag har framför mig.

Då får man en överblick och kan lätt se vilka uppgifter man har framför sig och det blir lättare att planera vad man bör arbeta med.

Såhär såg det ut


0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig