Första året på sjuksköterskeprogrammet avklarat!

Hej!

I fredags hade vi sluttenta för terminen och resultat kommer inom två veckor, spännande!

Men jag tar sommarlov idag då jag hade omexamination på ett praktiskt moment! Vi hade för några veckor sedan prov i att ge injektion i underhudsfettet (på en låtsas hudbit) och jag blev underkänd eftersom jag glömde dubbelkolla ”patientens” identitet innan jag gav injektionen. MEN! Även de bästa misslyckas ibland!

Men nu har vi äntligen välförtjänt sommarlov, i 12 veckor! Jag kommer spendera sommaren med att jobba extra på min praktikplats på rehabiliteringsstationen, mysa på landet med familjen och hudarna, bli faster (!), hänga med vänner och eventuellt flytta till en studentlägenhet!!

Slutligen ska jag meddela er om att till hösten kommer vi att skapa en gemensam blogg för alla program. Jag kommer uppdatera denna blogg tills det är dags! Men det kommer självklart mer information om detta och en länk till den nya bloggen! Inom en snart framtid kommer alltså all information finnas samlad på samma blogg om KI:s olika program 🙂

Ha en härlig och säker sommar nu, så ses vi till hösten!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig