Då var det 2018

 

Tiden har gått så otroligt snabbt och jag har nästan gått en hel termin. Japp, nästan. Fick lära mig att jullovet, det en hade från gymnasietiden, inte finns på högskolan. Terminen och kurserna fortgår under juletiden. Vår termin tar slut den 14 januari och nästa termin börjar den 15 januari. Så hemskt är det egentligen inte, man får helt enkelt planera sin tid. Som tur är det inga schemalagda föreläsningar på KI så det ger chansen att kunna ta det lugnare. Jag gissar på att föreläsarna också vill ta det lugnt under juletiden. 


För tillfället läser vi Radiografisk Metodik 1. Det innebär att vi läser om fysiken bakom röntgenstrålningen och hur det går till när en röntgenbild produceras. Väldigt intressant, samtidigt som det är svårt. Många nya termer som måste nötas in. Men det ska nog gå bra!

Men nu ser jag framemot det nya året och kommande termin. För snart kommer vi återigen få gå ut på VFU. Vilket står för Verksamhetsförlagd utbildning. Då ska vi nämligen få bemöta riktiga patienter och bli handleda om hur man ska göra när man arbetar som en röntgensjuksköterska. Superspännande!

I alla fall, jag önskar dig en god fortsättning och hoppas att du kommer förbi snart igen. Har ett löfte att skriva mer kontinuerligt här på bloggen 🙂

Allt väl!

(Jul i Trollhättan med sambon)

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig