Inte långt alls!

Nästa vecka är min sista vecka som student på Karolinska Institutet. Fredagen den 5 juni är dagen då jag tar examen. OCH SÅ MÅNGA ANDRA!!!

Hur gick 3 år så snabbt?

Det är svårt att förklara känslorna till hur det känns att ta examen, men tänk såhär.

Välj din absoluta favoritserie. Tänk att det är den sista säsongen och snart ska du få se det SISTA avsnittet som avslöjar hur allting ska sluta! Du har följt olika karaktärer, du har fattat tycke om några och du vill se att alla får sitt rätta avslut. Massa plot-twist har skett och snart kommer allt fram. Hur kommer det att sluta?!?!

Känner du spänningen? Ta den känsla, gångra den med 4 och du har min upplevelse.

Denna sista termin har känns väldigt ambivalent, dels på grund av den rådande situationen, men också för att man längtar till något bra. Jag vill verkligen bli klar nu och få börja arbeta. Målet med min utbildning är att få jobba med något jag vill och nu när det är så nära vill jag bara skynda på det ännu mer.

Jag vill ha det sista avsnittet nu!

Det är inte långt kvar och jag har en sista tenta att skriva innan allt verkligen kan gå mot sitt slut. Man kan säg att jag har en plot-twist kvar. Får fortsätta att förberedda mig inför det.

Men för att avsluta inlägget i andan av ett avsnitt så bjuder jag på ett litet TV-jingel som tack för att du orkat läsa min blogg. Varsågod!