Idag är stormen över

I skrivande stund sitter jag hemma, hör ljudet från regnet som piskar mot fönsterglaset och knacket från träden som vinden puttar på…

…nu är stormen över.

Efter en lång period av

intensivt läsande,

granskande,

analyserande

och skrivande,

har jag äntligen skrivit klart Examensarbetet!


Det har varit långa nätter, tråkigt läsande, ångestframkallande stress och inte minst förkylningsdrabbande dagar. När sista meningen i examensarbete skrevs och skickades in så lämnade förkylningen och febern min kropp. Vill tro att jag var sjuk bara på grund av allt skrivande och stress.


Att skriva examensarbete har länge varit en farhåga i mina tankar och nu har jag upplevt det. Mina känslor är inte sammanställda, men vad jag känner just nu så är det något jag önskar ska ta slut. Men ack, det är inte slut ännu.

Nu under kommande veckan ska förberedelser för presentation och opponering göras.

Jag och min skrivkamrat ska göra en presentation om vårt arbete, som sedan ska redovisas vecka 8. Efteråt ska vi opponera, dvs läsa någon annans arbete och kommentera/berätta vad vi tyckte vad bra/dåligt med deras arbete.

Som du kanske märkt har detta lett till att jag varit inaktiv på min blogg. Skulle nog ha varnat för det. Det kommande halvåret kommer innehålla lite blandade saker, för nu är det min sista termin…

Hoppas du hänger kvar här och vill läsa om de kommande veckorna!

Ta hand om dig!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig