Kommande vecka!

 

Hejhej!

Ska erkänna att jag inte hunnit lägga ner så mycket tid på att blogga, vilket är lite tråkigt. Vill så gärna dela med mig av min vardag på KI och lite därtill. Har inte heller hunnit nämna att KI står för Karolinska Institutet, vilket inte är solklart! Men hoppas att du kommer ihåg det, för jag kommer förmodligen skriva det ordet några tusen gånger till.

Men jag tänkte skriva lite om vad som kommer på bloggen under veckan. För då vet du om det är värt att titta förbi och läsa eller om du väljer att spendera din tid till annat. Helt valfritt!

Under veckan kommer jag berätta lite om hur och varför jag hamnade på KI. Varför valde jag att söka till röntgensjusköterskeprogrammet?
Och sedan lite mer om vem jag är och vad har jag sysslat med innan jag började plugga på universitet och vad tycker jag om det!

Men hoppas du kommer förbi och läser om det! Eller att du tittar förbi någon annan gång. Tills dess – ta hand om dig och se upp för halkan!

Allt väl!
Tony

Bjuder på några bilder som kan summera mina känslor till vintern, pendeltågskaoset, pluggandet och tanken på all god julmat.

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig