Röntgensjuksköterskeprogrammet – Avslutet

Som avslut på denna blogg vill jag sammanfatta några saker jag tycker varit till stor betydelse för min utbildning.

 

#1 Kursledarna

Det har varit sån stor variation på de kursledare som vi haft under vår utbildning. Men det har varit personer som varit otroliga och väldigt inspirerande, vilket jag alltid kommer ta med mig i mitt liv och yrkesliv. För er kursledare som läser detta så vill jag säga ett stort tack för er insats och motivation att få mig och alla andra i klassen att utvecklas och bli de röntgensjuksköterskor vi nu är! TACK!

#2 Min klass

Klassen, grunden till varför man också är oftast kvar på ett program. Trivs man med klassen, trivs man på programmet. Det hänger lite ihop. För oss blir det en sån viktigt komponent också. Röntgenvärlden är inte stor, så vi kommer säkerligen mötas igen och då är det grymt att man kan få möta sina underbara klasskamrater!

#3 Min tid som Digital Ambassadör för KI.

Att jag sökte till digital ambassadör för Karolinska Institutet var ett av mina bästa beslut. Det har varit roligt att delge min tid som student och jag har även fått lära mig om de andra program som finns på Karolinska Institutet. Vi har varit ett bra gäng och jag hoppas att jag möter de andra diggisarna i framtiden. Sen vill jag säga ett stort tack för allt stöd, inspiration och arbete som våra kommunikatörer Helene och Tanya gjort/gör för Digitala Ambassadörer! Så om du läser på Karolinska Institutet och vill också skriva om ditt program (gärna ta över fackla för röntgensjuksköterskeprogrammet) så hör av dig till dom!

Men det var allt från mig och med det säger jag tack och adjö!

 


Mina rekommendationer:

Vad gör en röntgensjuksköterska?

Hur är det att vara student på röntgensjuksköterskeprogrammet?

Vad skiljer en röntgensjuksköterska från en sjuksköterska?

Röntga djur som röntgensjuksköterska

Är röntgenstrålning farligt?

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig