Tillbaks på campus

Då är man tillbaka till campus denna veckan. För denna veckan börjar vi kursen Vetenskaplig Strimma 3. Vilket innebär starten för vårt examensarbete. Examensarbete har alltid varit en skräckhistoria kopplat till mycket skrivande, läsande och stress. Men nu är det dags att uppleva sanningen.

Examensarbetet består av att skriva en vetenskaplig uppsats där vi, ensam eller två-och-två, sätter oss in i ett ämne inom radiografi som vi tycker skulle vara intressant att studera närmare. Men innan vi gräver oss ner i böcker och andra datainsamlings metoder ska vi skriva ett PM. PM står för Promemoria och är ett kortfattat dokument. I vårt PM ska vi berätta om vår ide till studie och hur vi tänkt att utföra vår studie. Som i ett senare stadie, i kursen, kommer opponeras på dvs få konstruktiv kritik om vår ide till vetenskaplig studie.

Vänta!

Innan du stänger ner sidan och återgår till din vardag vill jag bara nämna att jag kommer skriva lite om min praktik som precis tagit slut. Som du kanske märkte i förra inlägget så var det ganska dåligt med tid för min del och jag hann inte berätta så mycket. Något som jag tänkte göra i veckan. Annat smått och gott kan dyka upp också. Så kom gärna tillbaka om du vill veta mer!

Allt väl!

Tony

 


 

Det finns en studieplats jag gillar att sätta mig vid på campus och jag har insett att formen är ganska lik de modaliteter som finns på röntgenavdelningen. Lika som bär? Har jag blivit utbildningsskadad?

 


 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig