Tisdag – December 18

Idag var det sista dagen på praktikplatsen! Att 6 veckor har hunnit passera så snabbt(!?)

Men det ska bli skönt att få avsluta denna kurs. Den har varit otroligt rolig och lärorik, men jag ser framemot att inte behöva vakna så tidigt om morgana. (Vill njuta av fördelarna med att vara student så länge det går, hehe) Bortser man från att vakna tidigt på morgonen, så har denna kurs varit riktigt bra. Man har fått lära sig otroligt mycket och jag tycker att man har utvecklas i rollen som röntgensjuksköterska också.

Jag är nog inte lika osäker som jag var i början, utan vågar ta mer beslut och vågar våga. Likt slangordet ”rip off the bandaid” så var denna kurs ett stort plåster man bara fick dra av. Att själv köra undersökningarna och ta hand om patienter utan någon som hjälper en stup i kvarten var en utmaning. I alla fall till en början. Men efter dessa veckor känner jag att man har större självförtroende och kan mer inom datortomografin. Tror att de som förtjänar ett stort tack är de på min praktikplats! De har varit grymma handledare och kollegor!

Utöver det hade jag min examination idag! Hur gick det kanske du undrar?


 

Klarade det!


Men dagen är ännu inte slut med studier, ska förberedda mig inför seminariet på torsdag. Samt så har jag lite att se över på kursen vi läser parallellt, Specifik Omvårdnad 2.

Mer om det imorgon!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig