Välkommen!

 

Det finns ett skämt om röntgensjuksköterskor och det är:

”Varför ska man aldrig ljuga till en röntgensjuksköterska?
– För de ser rakt igenom en!

 

Hej och varmt välkommen till min blogg!
Mitt namn är Tony och detta är mitt första blogginlägg. I skrivande stund tänker jag att det här inte blir ett så långt inlägg, utan jag tycker att du kan börja med att spana runt på denna relativa (just nu) tomma blogg och kanske gå in på Om mig, för att få reda på vem jag är.

Men kort och gott kan jag berätta att denna blogg kommer handla om min väg till att bli röntgensjuksköterska. Jag kommer blanda mina berättelser som student på Karolinska Institutet genom blogginlägg och ibland genom videoinlägg. Sedan gillar jag också att nörda in mig lite i ämnen, vilket kan leda till att jag kommer vilja berätta om röntgensjuksköterskor i sin helhet, det vill säga, vad är en röntgensjuksköterska och vad gör man?

Jag hoppas att du tycker att det skulle vara kul att följa mig och du är välkommen att höra av dig till mig om det är något du skulle vilja veta mer om. Men som bäst hoppas jag att du kommer bli intresserad av röntgensjuksköterskeprogrammet och till och med söka till det! För det är ett spännande yrke.

Ta hand om dig!

Allt väl!
Tony

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig