52. DIGITAL SACO-MÄSSA – Hur bestämmer man sig för att bli läkare?

Publicerat: 24 november, 2020

Hej på er alla!

För er som vill börja plugga HT2021, eller senare för den sakens skull, välkomnas varmt till SACO-mässan. I vanliga fall hålls den i Stockholm-Älvsjö-mässan, men i år är det en digital tillställning. För att ackompanjera allt digitalt som finns att utforska under 24-27/11-2020, har Irene och jag pratat ihop oss om våra tips för att hjälpa dig välja vilket vårdyrke som är rätt för dig.

Lycka till i studievalet, och TVEKA INTE att höra av dig om du har frågor eller funderingar!
/Timo