Are you ready for the week-eeeend

Precis som Icona Pop skulle sjungit. Och jag sjunger med. Jag är mer än redo för helgen. Välkomnar den med väldigt stora armar!

I måndags började Oral Radiologi kursen. Puh! Det har inte varit en lugn start kan man säga. Allt ifrån tunga föreläsningar om nya begrepp, röntgenapparatens funktion och hur strålningen egentligen uppstår (håller tummarna att allt för många patienter inte är så nyfikna och kommer fråga om det i framtiden haha), till att gjort entré på den prekliniska röntgenavdelningen.

Undra om några i klassen funderar på att dra till Bahamas efter den vecka, fly från all ny information. Men jag stannar kvar. Oj vad jag har lärt mig mycket, både teoretiskt och även teknikträning till att ta apikala- och bitewingbilder (på dockor). Precis som vår docka Oscar på klinik som gapar och inte säger emot när det gör ont så har Boris (dockan på röntgen) inte några kväljreflexer eller en stark tunga som är i vägen. En perfekt patient det vill säga!

Nu är det helg och vilken trevlig fredagskväll det blev på perronger! Sitta och vänta på försenade pendeltåg älskar väl alla en fredagskväll? Nu börjar snart hel*etet för oss pendlare så jag hoppas snön kan hålla sig borta så länge det går. Helst tills vi får julledighet.

Detta är varför jag inte rekommenderar någon att göra som jag, pendla Stockholm – Gävle flera gånger i veckan. Det är mig det är lite fel på bara.

 

TREVLIG HELG!!

0 kommentarer

Relaterade inlägg