2 dagar…

2 dagar tills T6 börjar. Jag vet inte varför jag börjar bli pirrig i magen. Känns som att allt är lite för bra för att va sant. Klar med alla moment T1-T6. Inga restuppgifter, eller tentor som ligger kvar. Känns som a fresh start. 2019. Nu är det som en ny kapitel i utbildningen. Det betyder att jag klarade endotentan!

T6 består av 1 muntligt förhör och 3 tentor. Känner att det är full fokus nu. Senaste 2 veckorna har jag fått en bra flow med kosten, träningen och varit extremt produktiv. Vill gärna ha kvar den inför terminen. Har äen börjat ta tag i examensarbetet. Träna på lunchen och köra kickboxing 3 ggr i veckan efter middagen, plugga varje dag, dra ner det sociala extremt för att kunna slippa resttentor och brist på sömn. Detta är målen. Nu måste jag leverera.

Dom här veckorna över jul och nyår har varit wonderful. Hann vila ut, planera min tid och hitta tillbaka till bra rutiner. Har även jobbat på mitt gamla jobb och kommer sakna att gå dit nu när skolan börjar. Det positiva med glada arbetskamrater.  Kommer sakna att ha en fast rutin. Jobbigt med skolans schema ibland…varje dag är annorlunda. Då gäller det att ha extra koll på sitt schema och verkligen planera allt med hämtning, lämning, maten, etc etc..Det har gått bra hittills så det är bara kötta på!

Här kan man hitta vår schema om ni vill se:

https://pingpong.ki.se/public/courseId/6128/lang-sv/publicPage.do?item=3886016

Bara lite kvar tills påsken då man får andas lite igen =D

Jag finns tillgänglig för frågor om ni har några. Det är bara skriva till mig så kan jag se om jag kan va till hjälp! Tveka inte.

 

Stay strong,

 

tack för att du läser.

 

 

 

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar