2 down 4 to go

Hoppas ni fick en fin påsk. Det fick vi =)

So updates…tenta på måndagen efter påsk: Oral patologi – hårdvävnad. Gick bra…tror jag.

Tis och onsdag hade vi röntgen patienter! Jätte kul. På riktigt. Man blir bättre och bättre varje gång!

Tenta på torsdag Oral radiologi: bild del och teori del. Gick määä.. vi får se..that means fail.

Dentala biomaterial seminarie som man skulle preppa för på fredag…JÄTTE BRA seminarie. Inte så förberedd som man skulle vara men det gick bra ändå.

På måndag hade vi presentation på olika etiska ämnen. Det gick också bra tycker jag. Fattar inte att man fortfarande kan bli nervös inför att prata framför folk vid 30. Practice makes perfect.

MÅNDAG vart det ju TAPIL också!! Hoppas det gick bra för er som skrev det! Vi tänkte på er när vi såg lapparna =) Hör av er om ni har frågor om intervjun eller annat!

På tisdag hade vi anestesi på underkäken. Så jag fick lägga 5st på min partner och hon 5 på mig. Tycker vi va duktiga. Lite obehagligt efter men thats life isnt it.

Onsdag pluggade jag inför en tenta som vi har på måndag.

Torsdag hade vi PREPLÄRA!! =D Nu går det framåt. Vi får borra i låtsas tänder nu på våra egna stationer.. så jag gjorde min första fyllning och allt det där igår. Använde mina luppar och va nöjd med livet.

 

På kvällen så träffade jag 2 fina kompisar och åt på ett grymt ställe: MAHALO! vegetariskt och sjuuuuuukt gott!! tack för att ni finns. Maten och kompisarna =D

 mmm mmm mmmmmmmmm

 

Sen gick vi till tribunalen och tittade på ”jag är en carneval”. Visste inte vad jag skulle förvänta mig men det va det roligaste jag sett på länge. and also quite liberating och fint. Very nice evening! Om ni hinner se den GÖR DET!

 

Förlåt för den dåliga bildkvaliteten! =P

 

IDAG var en speciel dag. Hade en mini test på anestesin. Vi blev testade på nerverna som man ska bedöva och allt runt det. I passed! =) Blev riktigt grillad. Men Godkänd. Lets leave it at that =)

Sen hade jag min FÖRSTA PATIENT! och det gick BRA! Har ju världens bästa kollega som hjälpte mig och alla lärare hade fredags leenden! Man kommer ha ups and downs..and this was up. I was lucky.

Så…utöver det här har jag vaknat kl 5 varje morgon och sprungit 3km. Trodde inte jag skulle klara det men 1 vecka har gått and im still going. Så här har ni det…1 vecka. Mamma, träning och plugg..ne jag ljuger…det tar på studietiden för att jag deckar tillsammans med min bubba. Inte idag =) Kanske an jag plugga efter jag skrivit det här? On that note….

Ha en lush weekend!

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar