2019

Jag vill passa på att skriva mitt sista inlägg för 2018. Måste vara helt ärlig. Jag är lite rädd för 2019. Många utmaningar som väntar. Som att jag har haft få utmaningar. Man måste komma ihåg att nån tittar på mina utmaningar och tänker..is that a challenge? Så jag måste tänka likadant.

Om worse case scenario hände och jag skulle titta tillbaka och tänka ”and i thought it was rough then” och sen klarar man det värsta då, skulle jag önskat att jag hade samma mentalitet nu. Så nu har jag den. This will be a piece of cake compared to how crap it could be om saker va värre. Så länge man har sin hälsa (TOUCH WOOD, all voodoo and god may be with me, and luck and everything supernatural on my side) och alla runt sig mår bra..(TOUCH WOOD, all voodoo and god may be with me, and luck and everything supernatural on my side igen) (and I do wish everybody was well but life doesnt work that way right now anyway) så går det att kliva upp och ta tag i sina mål och lyckas. Det låter så himla filmigt men det är sant. Jag sökte 5 gånger till tandläkareprogrammet från 18- 23. Grät varenda gång det inte funka. Försökte höja betyg, läste biomedicin, flytta utomlands…men egentligen hade man inget att förlora. Man måste försöka. Speciellt i länder som tillåter individen att göra så. Absolut. Nu kan vi diskutera att alla inte har social capital för att kanske hitta alla nycklar. Men du som läser detta, och tänkte ”I would love to be a dentist (för rätt anledningar)” Eller du som läser alla blogg och funderar på vad som är rätt för dig, så finns vi här.

Du skriva till oss. Ställ dina frågor. Va inte blyg. Du har ingenting att förlora. Du har bara möjligheten att öka din kompetens och bli en gladare människa. Är man gladare så kan man hjälpa människor runt sig att bli gladare. Det försöker jag göra med den här bloggen. Jag vill kunna hjälpa dig som läser genom att inspirera dig till ta steget.

Du har ett liv. Du vill inte vakna en morgon och tänka att du önskar att du gjorde saker annorlunda.

 

GOTT NYTT ÅR

So remember. Även när man vill gömma sig såhär så är det bäst att get out and deal with it.

 

ÖVRIGT

Furzton lake in Milton keynes. Idag som många dagar sen jag var 13 sprang jag runt denna fina lake. Alltid lika skönt att röra på sig…

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar