And relax… I think

Första tentan done! Jippiiii pays off att köra genomgång med klasskamrater- Ni är bäst. Det gick bra men man vet aldrig tills svaret kommer 🙂 Im a very happy person right now.

Had to wake up baby to make it in time- feed baby, dress baby, play a little! Duscha o gjorde mig iordning innan waking the little one! Hade en äcklig spirulina drink till frukost, liten genomgång på tåget. Glömde leg men syrran fixa det (surrounded by angels), satte tentan (maybe) och nu är det dags för träning. Se om jag klarar 5km igen. Lunch med syrran sen och sen hämta mitt hjärta från förskolan! och sen utflykt och sen fira lite med min hunky hubby. Ska kolla på netflix and chill- IM KIDDING, no netflix. Vi ska äta middag och kolla på nån old school jackie chan hoppas jag.

Sen är det väl dags igen. Preppa för allmän patologi och klara den tentan också! Ser verkligen fram emot nästa termin när vi börjar kliniiiiiik!!! f f f f fiiiinally!

Älskar karolinska. Kanske för att min mamma gick där så värderar jag det på ett annat sätt, men är väldigt glad att jag kom in. Älskar friheten dom ger oss samtidigt som jag kan se problematiken så drabbar det inte mig 🙂 Det gynnar mig och andra föräldrar specielt. Möjligheten som dom ger oss är insane och det är jag tacksam över. Tror inte nån ångrar att de valde att plugga på karolinska. Just so you know inför ditt val. Skönt att tågstationer a är fräshare och hittills har det inte blivit förseningar. Skönt att våra kursansvariga har förståelse för iaf min o andra föräldrars situation. Man har inte stressen över att sätta tentan första gången egentligen heller. Men det förenklar saker. I can go oooon and oooon.

Ok time to run.. literally.

❤️

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar