Awaz Birthday weekend!

Är ni redo…

JAG FYLLDE ÅR.. 18 fina mars. Burst the bubble. Officially 31!

Helgen innan min födelsedagsmåndag hade vi visning för lägenheten! (yes shoot me please men vi har ju världens bästa mäklare)

Så jag o lillkillen sov borta den helgen (för att hålla lägenheten ren. 1 kväll hos min finaste Seppi! Mysig sleepover för både barnen och oss. Jag blev treated till en super god pasta rätt till söndags lunch…Yes i took a picture!! you ready?

MUUUUUMS!! älskar dig om du läser detta.

Sen sov jag över hos syrran. This woman😇. Hon o the kids surprisa mig (i was told to stay in bed) i sängen med sång, present och frukost på måndagen!! ready again??

 

Att få gos från min o syrrans barn på morgonen är det finaste som finns på denna universum!! En väldigt lycklig kvinna. I have a lot to be greatful for.

Sen firades jag på måndagen med mina fina vänner! Pitchers- hamburgare, öl, basket och shuffle board. Most importantly: best company ❤

Sen ligger jag nere på 69 kg och kroppen har aldrig mått så bra…lite kvar så jag har bara tappat det med träningen. För mycket som sker. Måste få tid att vila.

jaaaaa jag vet. Jag fokuserar endast på magen. Ni vill inte se hur benen ser ut ☺ skojjar! älskar min Funktionell/ej sjuka kropp! men jobbar med den för att jag kan! hahah Vill ha mina rutor sen är jag klar. Mcdonalds dags 24/7…skojjar! inte.. eller?:)

Snart får vi tenta resultat och dom kommer ju inte se så bra ut..men det tar vi då =) one thing at a time.

 

Have a nice day!! Och tack för att ni läser!!

(kul när man inte behöver sminka sig för appen gör det år en 😂)

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar