Better luck next time…

Sooooo gjorde dugga 1. Gick till så här: 1a sidan = niiice, 2a sidan= niiice! 3de sidan= hmmm, 4de sidan= ”oh no”(som phoebe i vänner säger..thats literally what i heard in my head haha) and then just downhill after that. Jag kanske kanske kanske (tror inte) att jag klara tentan. När jag känner så brukar jag inte klara den 😅. Fick min namnskylt efter så det lyfte mitt humör efter tentan 🙂

img_4839

Behöver den vid termin 4…om 1 år…den gör mig glad ok? 😛

Seeeen fanns det en quiz and jag glömde den tills sista minut. And erm well didnt go so well either på slutet fanns det 1 timma kvar och jag orkade inte söka upp svar och blev irriterad, frustrerad och trött Visade sig att jag var 2 poäng från att klara den…jag hade ingen koncentration kvar, bebis vaknade var 10minut kändes det som så jag blev stressad och då gav jag upp. Helt fel inställning och väldigt svårt att komma ut ur den loopen tills man lagt sig. Men vet att jag klarar det nästa gång. Kanske inte förklarade vad quizzen va. All right, man har 2 duggor, 1 muntlig dugga (total 3 duggor), 2 obligatoriska quizzes som man gör hemifrån, och en feting prov på slutet. Its not bad if youve prepared but unfortunately my lazy genes got the best of me this time 🙂 Jag skippade vissa viktiga delar som jag paid for this time. Better luck next time – although it has nothing to do with luck. We can pretend it does.

Im in rest mode now. Så trött. Mamma är på besök från England 🙂 Lite mys sen är det dags igen på Måndag. Plugga för 2 duggor samtidigt. Ska lägga till delarna som jag missade (told you, nu vet jag vart jag lack in knowledge) så ska ha det färskt i huvudet OCH starta för nästa redan nu för time can not be wasted. But until måndag så ska jag sova så mycket jag kan (she says whilst she writes at 23.00 at night).

Problem jag har med tentor (just because): So you stress for the exam. och sen kan man inte fully relax tills man får svar. Så det är en lång period som hjärnan är occupied med en tenta. Tycker jag. Vissa kanske kan släppa men jag tycker det är svårt. Sen att nu när jag ska ta en tupplur- which should be guiltfree because i sleep 70%less than pre pregnancy- så känns det som jag har annat jag bör göra (i do but i told you im taking a break) and even if i didnt have school så finns det alltid nåt man måste göra eller hur?

Jag pluggade till sista provet i biomed för ungefär 7 år sen- känns som jag är in my twenties ibland. Får lite flashbacks- got to admit skulle ALDRIG vilja vara där igen 😂 Berätta för mamma idag att jag aldrig har haft en sån tydlig uppfattning av life as a whole och vem jag är, mina principer, värderingar etc. Jo jag kommer utvecklas mer – I hope- men jag älskar min ålder just nu. Inte för att det inte var roligt back then men va lite lost måste jag medge- mycket svårare att fokusera på plugget då också. Ill look back in ten years and be like wow she didnt know anything then. Så är det iaf nu. Skönt. Det finns tillfällen för resttenta: Skönt. Bakade kärleksmums: Gott. Took a nap med min son: priceless. Cleaned the house: necessary. Arite ill stop haha (at least i make myself laugh).

Until next time!

PS

15 Mars närmar sig, hör av er om ni har frågor om ki/tandläkarprogrammet, och om ni ska söka via tapil skicka in anmälan till det ASAP!

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar