Bra nyheter och ett steg närmare jullov!

OK så fortfarande kött i kosten och inga matlådor. Shame on me…MEN in my defence så är maten på Nancys OCH på alfreds JÄTTE gott. Har inte hunnit fixa lunch en middagar har varit på topp! Jag har varit på min gamla kickboxningsklubb och ska börja köra igen efter jullovet också.

Igår fick vi ta avtryck på varandra och här är jag och gumman:

Sen var det ju Luciiiiaaaaaa.. Min son började dagen med att sjunga sankta lucia på bussen och sen va han helt tyst när man skulle sjunga på deras luciatåg. Sen var det ju mardrömmar på kvällen vid 4 tillfällen då han skrek för att han vill vara tomtenisse och inte en pepparkaksgubbe. All in all väldigt lyckat.

Veckan innan färgade jag håret. Det är fint men jag ångrar det. Va helt färgfri i håret efter 16 år en nu är allt blekt igen:

Lesson learned: ta aldrig bild under färgning…

Kan säga att håret inte håller sig sådär platt länge…

Sen var det utgång efter sista tentan. Det blev en galen natt. Jag har en bild som summerar hela kvällen. Jag bjuder på denna också.

Vi började med kareoke hos en av mina närmsta klasskamrater och slutade på söder. Ljuger. Vi slutade på mcdonalds.

Sen fick man återhämta sig en helg med lite julmys och familjetid på helgen. Veckan efter så fick vi njuta av att leka i snön och titta på min systerdotters konståkning! incredibly proud aunty!  Jobbat och haft våran sista klinikpass. OCH idag fick vi svar från Car tentan. PASSED IT!!!! Så så så så så så så glad! Snart kommer nästa resultat och vi kan alla hoppas att jag har klarat den också tillsammans med mina framtida kollegor.

Första snön på året! Ser fram emot att kunna åka pulka med min lilla tomtenisse.

Nu är detdags för ett arbetspass på FTV!

Tack för att du läser…

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar