Corona på KI

Förlåt för tystnaden. Det har vart mycket dom senaste veckorna. Toapapper har tagit slut =P

Nej på riktigt. Det finns viktigare saker än toapapper. Mina patienter började avboka innan skolan beslutade att vi i termin 8 inte skulle ha sjukdomsbehandlingar eller protetikpass (oral rehabilitering). Det får termin 10 då dom måste få kurskrav innan dom tar examen. Termin 8or får fortsätta behandla på barn och ungdomstandvård, orofacialkäkdiagnostik, och ortodonti!

HÄR kan man se hur det drabbat alla terminer:

T10- nada, no change. Dom ska ta examen- no time for paus! =D

T8- har endast PED, OSK och ORT (dom 3 som jag nämnde ovan). Alla föreläsningar försöks göras digitalt osv osv..

T6- har inte sjukdomsbeh eller protetik pass utan dom fortsätter extraktionskurs, OSK och har preklin.

T4- HLR, preklin, och lokalanastesi..inga egna patienter heller.

FRAM TILLS 14/4 men som det sr ut finns det ingen anledning till varför det här inte ska skjutas ännu längre fram. I do not have my hopes up. Vill inte heller att vi ska få tillbaka tiderna. Patienterna kommer inte komma in och jag måste resa med pendel och bus för närvaro. Förlorar pass och medvärkar i att sprida corona. NO POINT.

Jag undrade varför vi ens fick behandla patienter. Så jag mailade och svaret är att man ska hålla antalet personer på kliniken till under 100. So då vet man! Det handlar om att hålla antalet nere för att minimera risk.

Ja alla planer fallerade..för alla! Corona kom inte lämpligt =P IM KIDDING! sånt här kommer väl aldrig lämpligt. Its not like there would be a good time for this crap. Men planerna som man jobbat med just burned. Så fokus på tenta nu. Har en rest på fredag som jag måste sätta.

Har en liten hosta så nu stannar jag hemma med min son. Mailade alla lärare för man får ju panik över att man missar allt för mycket. Men allt löser sig ..dvs KI SLOGAN ”allt löser sig” haha.

ICA LAPPIS- endast kitchen roll left ! Trodde inte på det tills jag såg det. Tur att man alltid har toapapper =D !

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar