Dessa tider

Ja vad ska man säga. Allt känns så upp och ner.

Ibland har man koll på allt och ibland så faller allting. Let me tell you about it..

Så vi har Zoom föreläsningar. Här är en liten rolig bild där föreläsaren och en student väljer att uppdatera bakgrunden till vacation pictures. Entertained I was =D

FOKUS!

Tog bort namn och ansikten för dom kanske inte vill va med i bloggen. arite!

Så yes Zoom is great. Man kan va igång och lyssna och delta. Problemet? Jo när har vi zoom? Lärarna är bra på att skicka oss invites osv men schemat i mitt huvud är non existent. Jag vet inte vilken dag det är, vad klockan är eller vad jag heter längre. Så helt plötsligt inser man att man har föreläsning. Eller har man? insane…

KOMMER VI HA SKOLA ELLER EJ? Im going crazy. Diskussioner kring om vi ska ha klinik i juni augusti. Hur ska man jobba? Ska man åka pendeln? ska vi borra? blir jag smittad? nej ok jag överdriver men att inte veta får mig att bli GALEN! Vad gör jag? jo fokus på sociala medier och träning och träning och lär mig att leva i galenskapet.

Äter nyttigt. Absolut. Håller mig till yoghurt kanel, mullbär, blåbär till frukost med gurkmejapower te! followed by vitamin tabletter med bland annat C vit, d vit och zink!

 

 

Sen får jag abstinens från kolhydrater och slänger i mig en fet hamburgare och pommes som sitter såååååå fint in my belly!

Sen får jag ångest! Gör juice av morötter citron och ingefära som är SÅ stark att det bränns när jag dricker den! followed by sallad to make up for the burger….

 

 

But then I enter the store som har sån här goda sötsaker och frossar på kvällen…Yes som ni ser så kastades mullbären åt sidan för det vill jag inte ha!

 

Socker dipp!!! Måste träna, må bra, stress relief, endorfin kick!! Springa 5km! kör fys! go go go!! Big smile on my face..Happy chappy!!

Sen inser jag att Corona fortfarande drabbar allt o alla och man vet ingenting om what tomorrow brings…

 

Do you feel me?

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar