DET ÄR DAGS IGEN!!

Tjooohooo!! Antagning är Open for business!!!

Steg 1. Skicka in anmälan till TAPIL:

INFO: KLICKA HÄR

Steg 2. ANMÄL DIG SEN PÅ ANTAGNING.SE

Alla blir inbjudna till att skriva sin levnadsbeskrivning 14 april:

Klicka här för mer info om hur allt går till och datum osv: TAPIL

Har ni extra frågor så får ni ABSOLUTELY höra av er till mig s ska jag försöka göra mitt bästa att svara på era fina frågor! Jag fick the pleasure av att ha en kille på övre terminen som jag kunde ställa frågor till innan jag skrev TAPIL. May I add att jag hade 0% hopp om att få komma in på min drömutbildning. Och nu går jag snart ut 4de året! super happy!

  1. Du är aldrig för gammal. Jag tror 35 är gräns för denna utbildning med det måste jag dubbelkolla. Men utvecklas och lära sig kan man göra ändå.
  2. Är du inte glad kommer du få 100ggr mer ångest när du blir äldre. Så ta tag i det. Är du inte behörig kan du kolla reell kompetens och är du inte behörig då så ska du sluta skjuta upp saker och höj betyg via KOMVUX!! Just do it. Gör det på distans.
  3. Kom du inte in förra året? rädd för att misslyckas? Tänk istället att du har möjlighet att söka igen. WORSE CASE förbättras och TRY AGAIN!!
  4. Kolla att det är utbildningen du vill va på! Du tar någon annans plats som kanske är helt 100 att dom vill vara tandläkare och sen droppar du efter första eller 5 året. No fair. Guess lifes not fair men du har även slösat på ditt liv. AUSKULTERA
  5. Du kommer klara utbildningen. Du måste bara vilja det. Svåraste är att komma in.
  6. Lyssna inte på andra. Vare sig dom pressar dig in i utbilningen eller säger att du inte kan klara det/komma in. Trust yourself.
  7. SATSA PÅ DIG SJÄLV! 
  8. Har du barn? prova att köra på. Är det för svårt så kan du ta en paus från utbildningen. Låt det inte drabba dig och ditt barn. Ze child is möre importante.
  9. Varför KI? KI är bäst. Stockholm är bäst. Tycker jag. Du kommer få klagomål vart du än går och gräset är alltid grönare on the otherside. But if you stop being so negative, så ser man. KI är bäst haha! Jag sökte inte någon annastans heller. Vill inte bo någon annanstans. So maybe im not objective. Du kan kolla upp hur utbildningarna ser ut på olika skolor om du vill.

 

Vi tror på dig!

Maila/ig: yourfuturedentistawaz

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar