Det börjar närma sig…

Så jag hade planerat att plugga varje kväll vid termin start. Hade tagit fram material och planerat in 2 timmar varje kväll. Unfortunately I forgot how tired one gets when daylight becomes shorter. Det är mörkt när man vaknar och mörkt när an kommer hem. Känns som att tiden går långsamt och sen boom så är det nästan november och man har inte kommit långt alls. November. Om några dagar. WTF happened. Så nu har jag 4 veckor på mig tills nästa tenta. Min bubba har dessutom officially på sig overall!

Både jag och min klinik partner klarade MIB provet som inte ska va som ett prov utan mer som ett tillfälle där vi kan perfect our techniques. Men vi kunde iaf svaren (halleluja) till frågorna och kunde redovisa väldigt bra tycker jag. Like my level of modesty? Det är bra att veta när man gör bra ifrån sig och när man gör dåligt ifrån sig. Jag har varit dålig på att utföra det jag planerade med min tid. Mitt fokus har legat lite överallt och det är dags att börja fokusera på viktiga saker igen.

Jag har dock lyckats bra med träning och kost och ligger fint på 71 kg. 6kg till tills 2019 så är jag en nöjd apelsin. Eller Gurka =P

I skolan händer ju alltid roliga saker. Snart kommer tex herrmiddagen upp. Då förbereder några snälla damer spex för herrarna och sen kommer såklart dammiddagen där the favour is returned. Det kommer alltid en liten preview of what to expect and they are fantastic! Sen va ju höstsittningen precis och då jag såg några av mina klasskamrater dagen efter så kan jag säga att dom verkade ha haft en super rolig kväll! Gå med på sånna fester om ni har chansen =) Passa på medan ni pluggar! Sen finns ju en kör, fotboll, volleyboll och annat roligt man kan joina! Eventuellt kommer jag köra Futsal i januari! woho!

 

Dags för lite me time! I mean studying…Thanks for reading!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar