Efter halloween kommer…

XMAS!!! I cant wait!! Om några veckor kommer allt bli super mysigt i Stockholm. 2 tentor men ändå mysigt ljus som tänds och I can pretend that everyones ”jolly” haha! Det jag inte tycer om är att några matbutiker börja sälja lussebullar i oktober. What is wrong with you. Om man ska göra det tycker jag att man kan sälja semlor hela tiden också. Sjukt. Sjukt att jag blir upprörd när det finns mycket annat bajs i världen men kom igen. Det finns massa gott redan. Leave the lovely xmas stuff be for xmas så det inte tappar sitt värde. Som sagt kör med semlorna då…på tösses. Jag gillar semlor. Vad har det med KI att göra you ask. Ill tell you. I Stockholm där KI ligger finns också vetekatten och tösses som har goda bakelser bland annat semlor som är out of this world. COME ON FEB.

Moving on. England resan är bokad och the countdown has begun. Finns inget annat land för mig än Sverige men man behöver en dos av England då o då. It makes me feel good. Especially the friends and family part..och att va tillbaka till andra hemmet. Milton keynes. City of roundabouts.

Innan man kan njuta av allt det där så är det ju endo och car tenta. Inte för jobbigt men man förstår varför det bara är 2 tentor när det är mörkt och alla vill ligga hemma o hibernate. Im not depressed and Im not lying in bed all day men utan ansvar så är det det ända jag skulle gjort for the next few months! cold and miserable. Ingen snö heller. När snön kommer dåååå blir det kul! skridskor och pulka med bubba! Jag har redan fixat pumporna för halloween och fixat godis för barnen…as a good future dentist does…so det är dags att förbereda inför nästa event…Så next few weeks. Plugga träna plugga träna..

Glömde säga att vi har sytt i griskäkar. Tack för erfarenheten. Sorry to the animals. Sorrys not enough. Men tog verkligen tiden för att göra det så lärorikt som möjligt. Vår lärare sa också att inga kameror va tillåtna which I respect. Vi har också börja rotfylla i oskar och snart börjar arbetskort 2 för protetiken- ingen hjälp på vissa tänder. Jag kommer eventuellt få bättre luppar eller möjlighet att köpa dom till billigare pris efter att jag deltar i en studie.

Wish me luck! Next up: Stress hantering….

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar