Extraktioner

Noooooouu. Kursen är slut. Nu har vi exat alla våra tänder.

Tänkte dela med mig av min historia. På kliniken för käkkirurgi så va det typ först till kvarn som fick en tand. Sen räknade dom såklart så att alla fick lika många tänder.

Jag fick exa 2 underkäksmolarer (dom stora där bak) och en framtand som va superlös (den räknas inte enligt mig men klart den räknas. Dock borde den inte räknas).

Så denna fina sista chans så hade jag bråttom för jag ville exa. Jag ville prova en överkäkstand. Behövde göra Salsa testet. Valsalva salsa..same same..

Så där springer jag från pendeln för att vara en av dom första. När jag kommer fram stressad som jag är ser jag att min fina klinikpartner sitter å loungesofforna och pillar på telefonen. Inte har jag tid att förklara varför jag springer men jag skriker istället ” vad gör du??!?! spriiiiing uuuup!!”. FÖR JAG VET att han vill exa också. Aja jag var en av dom 3 första upp på sal och fick exa en överkäkstand. Philip fick assa mig. Ja han fick luxera /röra lite också =)

HÄR ÄR DEN.

Tycker faktiskt att det är svårare med Överkäken än underkäken. Och sen är det lite läskigare i och med att det kan bli hål. MEN fick fråga ut läraren den här gången så nu vet man iaf vad man ska göra!

Jag kommer sakna denna kurs. Man blir lite besatt av att dra ut tänder. Det är lite som en swooosh på basketboll när man lyckas. Jag kan tänka mig att det blir som en svår matte fråga om det inte går så bra. Men so far so good (kaxig efter 4/4 tänder- maybe i should keep tabs)

 

Får se om man får dra ut några fler tänder på akuten i T9!

 

Tack för att du läser…

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar