Första preklin…

Så jag var lite nervös inför hur det skulle gå med att fylla låtsas tänder efter lovet. Med tidspress för hämtning så delade min partner och jag upp tiden smidigt. Det gick bättre än förväntat. Minns principerna från förra terminen väl och pga DBM resttentorna ligger teorin och metoderna fresh!! Oskar (våran docka) va super duktig och lät mig arbeta på. Jag va orolig att jag inte skulle hinna. Im writing this because….

I början av varje termin så finns det en viss stress över att man inte vet vad som ska hända. Förvirring av målen etc etc Informationen finns men det är en panik man finner sig i pga att allt blir nytt igen, nya krav, nya rutiner etc. Och varje termin löser det sig. IT DOES! Jag var med en klok framtid kollega som sa att det finns en konst i att finna ett lugn när man känner sig lost. Jag började må dåligt över att jag inte visste om jag skulle hinna eller inte och jag förstod inte riktigt vad som krävdes av oss (nu, 3 dagar senare känns det tydligt), och jag måste säga att jag uppskattade den kommentaren. It was needed and I will bring that with me. Så det går till alla som läser detta. Just take a chill pill. Det löser sig. Vissa dagar är det lättare att tänka så än andra men everything will be fine. PMS hjälper inte i början av en termin =)

Lite KI essence i att man slängs in i en ny termin och sen kör man. Och ja man kan känna lite hets i början men samtidigt så uppskattar jag effektiviteten. Ingen slöseri på tid utan man får helt enkelt vakna från lovet och sätta igång. Informationen kommer när det är dags.. Lite så.

Men ja hela min spirit lyftes när jag insåg att allt ligger kvar i hjärnan. Jätte skönt. Och lärarna va väldigt hjälpsamma och hjälpte nå vårt mål! Så nu ska jag börja sätta igång med tenta plugg så det inte blir så last minute. Frågan är vilken man ska börja med. What do you think?

Ajuste! Vi har fått nya units! jätte fina och bra! Pink! Det gjorde allt lite smidigare också to be honest. Except the lamp. We havent figured out the lamp. Jag har en sån där lång bulle med håret och den lyckades trigga sensorn så ljuset gick på o av. Vi löser det nästa gång! Försöker ta lite bilder så ni kan se min oskar och fyllningarna!

 

Have a nice weekend. Thanks for reading

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar