Första tentan coming up

Tomorrow is judgement day. Har pluggat och efter ett litet möte med klasskamrater idag så känns det relativt bra =) It is time to see if Ive learned anything. Sen måste jag ju lyckas ta mig dit till lite innan 9 aaarghhhhh…lite stressad I got to admit! + VILL INTE FAILA haha viktigaste. Had a study date med en annan mamma i klassen i fredags som råkar vara min granne! Fixa pizza o snacks o körde till 00.30- havent been up that late for over a year! worth it.

Det går bra på förskolan. Jag kommer ha ett litet samtal med förskoleläraren om hur det har gått. Men man märker ju tydliga framsteg i confidence. Baby är lite mer mammig och pappig men hej ho im not complaining I LOVE IT and so does hubby! Yesterday the most beautiful thing happened. So beautiful att inget spelade roll längre bara att bebis sa MAMMAA! såååå fint lät det. Med känsla. Och nu har jag hört det några gånger till med följd av en kram EVERY time! baaaaaahhh…allt i min kropp smällte. I was a body of jello for a while. THE JOYS!

Tränar 4 ggr i veckan. Det blev SATS…igen. Men det funkar nu känner jag. Förra veckan sprang jag 20 min + fys och idag lyckades jag springa 5km på 30 min… I feed av progress. Min bror har lagt upp en playlist med mamma rocky låtar blandat med rock osv…gooood stuff =) Weight wise not so much. Jag äter för mycket skit. Im a sugar addict at the moment. eller alltid. I just havent quit haha. Veganism värkar inte kunna bli 100%. Men defo en cut back =) Tänker på vad jag äter. Det som kan störa är att många veganska saker har palm olja i sig? why? Just choose something else. Börjar man ställa frågor så tar frågorna inte slut så we will just leave it there.

Jag känner att jag måste ventilera lite generellt om tandläkaryrket. Might seem obvious men det är det inte. Om du ska bli tandläkare så kommer du få behandla alla människor samma. Alla ska ha vård. Bra vård. Från dig. You cant think some people deserve less or more. You should believe in equal rights and patientens integrity och acceptera att människor är olika. You shouldn’t be in a healthcare system AT ALL om du hatar människor so inte är som du. Jag tror det skulle gynna många att studera lite antropologi innan man går in på healthcare programs för att patienter ska få bättre vård. Jag har jobbat i ålderdomshem i England där en av mina kollegor gjorde nån illa pga frustration och trötthet. Detta anmälde jag och hon fick sparken. Någon som är mer vulnerable ska inte bli utsatt. I know, I know it happens all the time. Men hoppas nån läser det här o tänker OK det här är inte för mig. Bättre än att man utbildar sig och börjar utsätta människor för dålig vård runtomkring sig. Det handlar också om att erkänna vad man är bra/dålig på. Inte vara för stolt. Jobba för patienten och inte för pengarna. Så. Im done. ish.

Mina klasskamrater ska köra paintball på onsdag- just one of the fun things Im missing out on! Men istället går jag på barnmässan i älvsjö…party!

Time to be productive….Bye for now and wish me luck tomorrow!

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar