Full speed

Oh lord! Första dagen tillbaka idag.  Organens struktur och function (OSOF) är igång. Its a big deal. Klarar man inte den så kommer man inte vidare- man har flera chanser att göra det but im hoping ill nail them on the first round! 3 duggor varav en är muntlig then a fat exam. MEN dissektioner finns med.. huvud och hals. Its going to be so interesting. Nu känns det som att jag är på tandläkarlinjen.. lite mer än förut.

Nästa vecka är det embryologin round 2. klarade inte första- I didnt deserve it to be fair. Man måste ha väldigt mycket tur om man inte kan allt *hehe* Cant just breeze through like that can I! Plugga i maldiverna, who am i kidding- det gick inte så bra som jag hoppades på 😁

Väntar på svar från biokemin- håller på att bli galen av att vänta. Önskar man kunde få resultat med en gång. Jag är en sån som har mailat och frågat om vad jag fick. Yes patience is a virtue and I have none… inte när det kommer till provsvar.

Have to mention att som tandläkarstudent så får man va med i colgate. Like a group. And they sent me xmas presents- basically freebees- I Love! jag vet jag vet its ridiculous men det är faktiskt kul att 1. få freebees i posten och 2. testa nya tandkräm och tandborstar! IT IS! i promise 🙂 I took a picture:

img_4163

so golden (ok ill calm down)..

What else is new:

Flyttat in. Lets do that again. FLYTTAT IN! Dröm lägenheten is finally done och allt är nästan klart- förrutom cutiepies rum. Han sover hos oss just nu så ingen panik. Actually, jag är nu som hans gossedjur- så gosigt :D!! Worth the sore neck. Speaking of cutiepie, han är större nu. Very vocal och rörlig så den här terminen kommer absolut att bli en helt annan challenge! Dont worry, ill tell you all about it 😀 Han va väldigt glad att se alla idag. Me too!

Träning is on hold- orkar helt enkelt inte. I should för jag vet att man mår bättre då men…jag orkar helt enkelt inte. Snart. 1st routine med skolan och plugg och bort med tentan! Sen annat… priorities…

Next up biokem results, och hur det kommer gå på revision session torsdag- hoppas jag har täckt allt…thats all for now folks!

img_4200

bebis övar på att sitta ❤️

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar