Ge blod, ge liv…

Heres a fun thing you should do:

Är du i Campus Flemingsberg 12 december? Ja? BRA blodbussen är där. go and give some of your life saving blood! Man kanske inte ska ge order när man bloggar men trust det är bra! 🙂

Min första gång var för 4 år sen. Jag har varit ganska dålig på att ge regelbundet och känner mig skyldig för det. Är man frisk så bör man ge blod. Tar max 30 min, gör inte ont, du kan rädda någons liv och dessutom brukar man få välja en liten present och dom bjuder på fika efter iaf i hötorgets ge blod central. Jag brukar välja att ge mitt gossedjur till sjuka barn.

Jag lovar att du kommer känna dig bra när du går därifrån. Din kropp kommer generate nytt blod till dig också! Tryggt att veta att folk ger blod om nån i din närhet eller du själv råkar illa ut. Är du rädd för nålar så ber du en kompis följa med 🙂 Om du hinner att ge blod innan jul så tar du en bild och taggar bilden #bästajulgåvan så kan du försöka värva mer snälla blodgivare!

Status på studier: lämna in hemtenta. jiippii (hoppas det den får gk haha) Skönt att messenger finns och att min grupp är engagerade så man kan bolla med dom! Skulle vara med via facetime för embryologin. Det börjar idag. Hon som ska hjälpa mig har erbjudit sina lecture notes (föreläsaren lägger upp slides) och kommer ringa om det behövs. Annars blir det 6hr of facetime.. didnt really think this through 😀 Tack vare henne var jag med på första halvan av en föreläsning som var obligatorisk. Lyckades prata med föreläsaren och vi kom överens om att jag gör en restuppgift 🙂 Älskar karolinska…LOVE IT!

 

Status honeymoon? bebis och hubhub sover så jag passade på att dricka kaffe, ta en spring runda och practice a bit of yoga! avsluta med lite sim i vår pool… måste bara säga att jag har valt att äta vegetariskt  hela semestern med 2 flopps- if you know me that is pretty good! Men ost is a killer… får jobba med det efter jag lyckas ordentligt med meat…och det där med efterrätter här borta .. lord have mercy.. arite…

Until next time… ❤️

IMG_2806.JPG

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar