Ge blod…och annat

Ge blod. Do it. Good for the soul. Så skönt att få det gjort och slippa tänka på det. Det gör inte ont. Det går fort och du får fika lite efter. Ta med en kompis. Just. Do. It. Så länge du mår bra såklart.

Protetiken har börjat och måste säga att det såg enkelt ut att preppa en tand men my god it is not haha. Nu har jag fått en tand gk. Missa ett pass idag och nästa blir på ons. Sen har jag patient på fredag och det ser jag fram emot mest. Känner mig inte stressad ÄN. Men det kommer väl sakta men säkert.

Speaking of stress. Det bästa tips jag kan ge dig för att beata stresset (yes beata is a new word could also not be lazy and write slå..men nu är det too late):

TRÄNA. Nu har jag inte hunnit i några dagar och känner redan att jag mår psykiskt sämre och är tröttare. Min cykel fick punktering och det sabbade mitt schema då jag har fått planera om massa för att kunna laga den. Nej. Jag kan inte laga en punktering. Och NEJ jag orkar inte lära mig. Överbelastning. Nån med den kunskapen kan ta mina pengar och hjälpa mig.

SOV. Få in sömnen. Kan du inte sova? då träna du inte tillräckligt hårt.

PRATA. Bolla tankar med dom omkring dig. Va ärlig med hur du mår och ta en kram från nån då o då. I hate hugs personally men ibland är det bra. Even I can admit that. Litar inte på nån? Gå till psykolog och organisera dina tankar där. Tror inte man kramar dom dock. KI erbjuder hjälp. Studenthälsan. Va inte rädd, they dont bite. Nor do they take your money.

DO A GOOD DEED. Hjälp nån. Ge blod. Do something nice.

Sen är ett stort misstag att dricka när du är stressad. It wont help nor solve your problems. Life aint like the movies. Lätt när man är student att bara gå ut o ”supa”. Dont do it. Gå ut o dansa utan alkoholen istället. Det hjälper.

Bye for now!

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar