Glad första advent!

Snart är vi halvvägs ! Cant believe it! Om några veckor så har vi lika långt kvar och det känns inte långt. Man får lite panik. Men det känns sjukt bra. Eventuellt 1 rest som ligger nu och kanske en annan efter fredag. Nej jag skojjar. Fredag får inte bli nån rest. Köttar på! Idag är jag motiverad. Träning, kost och träning.

Ingen kött nu. Matlådor till skolan eller shake och massa träning. Och plugg kvällstid. Det ända jag unnar mig är ”första dejten” på SVT. Den engelska varianten är bättre men den här duger hahah. Sen åker jag o o min älskling till mina föräldrar en sväng för jul och nyår! wioooo. Saknar min familj otroligt mycket. Man vill bara hem o vara. BARA FÅ VA MIG SJÄÄÄLV.. skojja jag är alltid mig själv. Nothing can change that hahah.

Har hört att det här va en ganska snäll termin. T6 ska tydligen vara lite mer intensiv. Sen kommer jag nog va helt redo för SOMMARLOV! ok det är långt dit.

Innan det ska vi skriva en uppsatts på 15000 ord. Det löser sig. Glöm inte det du som läser. ALLT LÖSER SIG. och gör det inte det. Börja om. ta en ny route. Slösa aldrig för mycket tid på onödiga saker som gör dig miserable. Och glöm inte är du miserable- then YOU are the problem. Aja så uppsattsen är om ledarskap. Vår handledare Hans har skrivit en text inom ämnen som jag började läsa på pendeln. Det känns som att jag läser mina tankar i någon annans ord. Fantastic. Läste halva på vägen till skolan och kände mig super inspirerad. Önskar alla att ni har någon i er skola som han. Har ni inte det får ni väl ansöka till KI eller hur?

Nu är det dags att gå o mathandla och preppa allt inför denna vecka!

 

 

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar