Graduation…

Aldrig lätt att säga hejdå…

Tiden har kommit för våra faddrar att ta examen. The Year Above. Kull HT15! The ones that showed us the way! 

Jag minns att första året så kom min fadder med en stor pärm med material till mig. Han är en pappa till 2 barn och har alltid vart så snäll och svarat på frågor jag har haft. Tacksam! 

En gammal kollega till mig, som berättade om TAPIL, ska också ta examen. Tacksam för att han delade med sig om sin antagnings journey som enlightened me! Så tacksam för dig och du vet vem du är. Denna kille är också, i mina ögon, deras klass most social, happy, chilled out guy! Cant not like this dude! 

En mamma till 2 som vart där när jag ställt frågor och undrat saker under åren ska också ta examen! So content and peaceful! A beautiful soul som jag är tacksam att jag fått träffa. You also know who you are!

Alla som vart så snälla mot min lille när han vart i skolan! och hela våran klass! Delat med sig med material och styrt upp träffar och roliga kvällar. Guided us. Alltid vart trevliga och hjälpsamma när vi behövt er. 

Så:


Jag är OTROLIGT glad för eran skull!

Time to leave the nest och börja jobba. Samtidigt är jag sad- SAD? Yes, im sad! Tryggheten av att ha er ett steg framför oss försvinner och vi blir lämnade, next in line…Kan säga för oss alla att vi kommer sakna att se era ansikten på kliniken och runt i skolan. 

Jag är inte ett dugg orolig för er. Det kommer gå super bra out in the real world! Och patienterna kommer ha tur att ha er som deras tandläkare. 

Ni får era legitimationer snart! DENTISTA, TANDLÄKARE. 5 Years of blood sweat and tears! 

YOU FREAKIN MADE IT! WE’RE SO PROUD OF YOU!

What Im trying to say…

STORT, GIGANTIC, MEGALARGE GRATTIS!

Hoppas vi syns utanför KI nån dag…

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar