Happy weekend

Igår så hände nåt =)

Min tur att ha patient och det var dags för en lagning. Jag preppade lite dagen innan och allt gick superfint. Våra lärare va grymma igår och allt gick smooth. Jätte stolt över mig själv. Jag tycker man får va det. Patient fick inte ont och det tog inte överdrivet lång tid heller. Sen skulle det vara sämst utan Gumman(klinikpartner) som är GRYM…TACK! Uniten är grym jämför med preklin (thank god hahah), inte för att preklin har en unit men det finns handstycken o så… och det blev faktiskt mycket lättare. Skönt att veta vad man borrar efter istället för att sikta på att få en shape! Tips. Lita på era lärare i preklin och stressa inte. You will be well prepared before you treat your patient.

Skulle träna men sen så bestämde jag mig för att nää jag ville äta lunch på nancys. Chevre och honungs wrap men super goda röror och sallad. Med god sällskap =) 2 av personerna saknades. Phille och Sanabanana. Sen är det kocken och gumman (ie klinikpartner) som har hållt mig inne i skolbubblan det senaste året. Vi äter lunch och skrattar och pratar utanför skolan. Från Åland, Gävle, Örebro och Stockholm. Vilken blandning ey? Men idag ska vi prata om Sanabanana. Sjukt duktig på Engelska (very strangely good- jag tror fortfarande hon har bott där men men) och super rolig!  Men the most precious thing är att vi har fått in blicken. You know. Vi behöver bara titta på varandra och veta vad den andra tänker. Det blir inte en tråkig stund. Hon och kocken är dom i gruppen som stressar innan en tenta och klarar sig. Alla grupper behöver sånna =) Nu är det dags att köpa presenter till alla dessa. Och jag har en fin ide som present. Kommer skicka bild när det är klart!

Igår fortsatte med utflykt med barnen och middag på sushi ställe! Happy friday. Idag är det nya äventyr med bubben och ska fira en tjejkompis som jag känt sen jag va 6 =) Hebbalowski. Fantastiska du. Synd att det bara blir en tidig middag men där är vi i livet just nu !

Övrigt: Måste börja plugga inför tenta ! Its time….

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar