Har det funkat?

Svaret är ja. Snart är T3 finished. Sista tentan – allmän medicin är den 15 December. Jag känner att det här har vart den svåraste terminen. 5 kurser som är väldigt omfattande på så lite tid är inte optimalt för min situation (or anyones). Men jag har gjort det. Not as well as I wanted men G är G. Väntar på 1 tenta svar och måste göra om ett litet kursmål på mikrobiel på en lördag i januari (älskar att det är på en lördag- no sarcasm). Fingers crossed.

Jag har varit frustrerad över hur saker har blivit rättat och en del svar jag har fått när jag klagat eller försökt ställa frågor, men at the end if the day its all a part of uni life. Det hjälpte inte med att jag slutade amma just då- coincidence? YES. However the tears could have been avoided.

Jag har lyckats hinna auskultera en gång i veckan på folktandvården. Jag har lyckats vara mamma- bästa som fiiinns. Hinner älska min man/bli älskad! With a little more effort. Hinner vara ambassadör för KI. Hinner träna nu. Hinner se familjen och vänner då o då. Hann gå på en fest 😛 Hinner fixa huset (with a bit of help). Så det går. When theres a will theres a way. And my god theres a will.

Jag är så taggad över kliniken you have no idea! Att auskultera på folktandvården ger så mycket just nu för min energi. Jag blir påmind om det jag ska göra och varför jag ska kämpa med plugget när energin är låg. Många superbra tandläkare med olika arbetssätt som inspirerar mig! Am I worried. Yes. Jag gillar inte att vara newbie. Jag gillar att va bäst. För tillfället så brister det – no shit. jag har 7 terminer kvar. Men det löser sig och det hjälper också med auskultationen. Dessutom så vill jag umgås med plutten. Det ligger alltid tankar där om vad jag kan göra bättre, aktiviteter, tar jag rätt beslut…Problemet nu…Förskolor/skolor brister så mycket just nu på massa olika sätt att man bör vara orolig som förälder. Hör saker och ser saker som jag inte tycker om, och börjar inse att föräldrakooperativa förskolor kanske är bättre. Is the grass greener on the otherside? In this case yes. Så det måste fixas så jag kan med gott samvete kunna jobba i kliniken. Plutten ska inte drabbas.

Missade roliga obligatoriska moment den här veckan MEN som tur är finns det restuppgifter man kan göra.

Om ni har tid/pengar: raising money for action for libya (by lovette jallow) på fb! Check it out. Jag är så tacksam att hon tar den tiden och gör det hon gör.

Det börjar bli dags att söka sig till drömutbildningen. Hör gärna av er vid frågor om TAPIL, tandläkarlinjen, KI. Ill do my best att svara.

 

FF551EC6-012D-4148-955D-341B4EFA7082

(vida xl- bra priser på leksaker like this car 😀 -tidig juklapp)

Have a nice weekend ❤️

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar