Hejdå Januari

Its been a hell of a start till 2018.

Jag avslutar januari med en kväll ute på middag och bowling med underbara studenter på KI.

Vi har blivit given våra första patienter och snart får vi träffa dom- men innan måste vi klara några prover till såklart!

Känner mig säker på journalsystemet (not the ins and outs but the basics) och nu är det stor fokus på oral radiologi (stor del av yrket). Vi tittar mycket på bilder och det är som dom säger med att practice makes perfect. Bara att öva. Håller på att planera lite olika saker som jag kommer planera först och sen återkomma med info till er om mina fina projekt!

Personliga mål. Dag 3 inga sötsaker. Gymmat mån och tis och kommer träna imorgon också. So far so good. HOWEVER at a big fat buffe today though..

Jag hörde något som fick mig att må väldigt dåligt idag. Jag har som ni vet (om ni läst) en svag punkt för cheese. So i stopped the whole vegan projektet. Orkade inte. Men efter det här så känner jag mig tvungen att iaf dra ner ordentligt om inte sluta helt. Tydligen så läggs bebikor och skriker efter sina ko mammor   i ett rum bredvid mammorna för att öka mjölkproductionen. That is ruthless. Så jag sa hejdå till ost och mjölk idag. Ate and it didnt taste as good. Fick ont i hjärtat. Jag vet att hemska saker händer hela tiden men den här delen kan jag faktiskt bidra till att förbättra. Im all for milking cows men inte så. Hellre betalar jag extra och äter med gott samvete.

 

On that note, I will welcome februari med öppna armar! Lets Do This:

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar