Honeymoon & plugg

Om ni läste min lilla intro ser ni att jag skrev att jag är newly married med världens bästa man/pappa. Det är nu det blir relevant. När vi bokade vår smekmånad hade vi ingen anning att jag skulle plugga och dessutom ha tentor i november. Men det blev så 🙂 Nu sitter jag i väntan på att min bebis ska vakna med ljudet av the ocean från vår vattenvilla i Maldiverna…I could rubb it in all day men lets get to business. Om du hamnar i denna situation så är inte livet som student över. Jag har skrivit till mina föreläsare och bett om restuppgifter (och sagt att jag är bortrest). As for the exam- man får 2 tillfällen att missa/faila provet och 3 gången är väl sista antar jag och den kommer på sommaren. Helst skulle jag vilja klara tentan första gången men familjen kommer först 🙂

Vi har en grupparbete med presentation. Status: icke påbörjat, behöver svar från föreläsare för further instruction men måste sätta igång imorgon.

Vi kommer att börja embryologin som är en liten kurs och tentan är 1 dag efter att jag är tillbaka. Tack vare en underbar klasskamrat (säger man kamrat? känns så old school :D) som kan hjälpa mig, en snäll föreläsare, apple och wifi i rummet på semester så kan jag vara med på lektionen via facetime! 😀 Så gör jag ibland när jag är i skolan och bebis är vaken också men nu kör vi på längre håll. Jag brukar sätta min sida på mute så ingen annan behöver höra mig(floppat nån gång hit o dit oops) och sätta på ljudet om jag vill säga något (jag är inte blyg).

Jag har fått material från äldre terminare (tentor) och en embryologi bok som jag redan har börjar läsa. I teori kommer detta funka men jag kommer uppdatera hur det gått efter embryo kursen- men innan ska jag hitta tid att skriva om THE DENTAL SHOW i älvsjö!

Nerver innan exams finns inte- Jokes. Det är nog nu jag känner mycket press. Jag har inte hälften så mycket att plugga som resten av Termin 1, men känner att jag måste sätta det jag har för att bevisa att det går bra med plugg och bebis!

Time for food lovelies! Bye for now!

 

img_2236

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar