It all makes sense

Sooooo fick min tenta tillbaka och what can I say…slarv efter slarv fel. Hade inte läst frågorna ordentligt och inte svarat på det som jag skulle svarat på. Soooo resit 1 november coming up. The most laid back teacher I have to say- in a good way.

Fick fokusera på tentan jag hade idag och kötta tills 5 min innan prov and I really dont dare to say how it went. I want to say good but I probably need to resit that one too. But cant dwell on it for long as we start farmakologi imorgon och sen tenta på det! Ska ha date night med min man ikväll. Käka, kolla på masterchef och uppdrag granskning (jealous? haha). Innan det ska jag organisera allt så jag börjar plugga från lördag kväll. No point resting. Vattkopporna är på väg att försvinna och bebis humör är much better! Jag tror att bebis blir glad när hen går tillbaka till förskolan. No matter how much vi anstränger oss så kan det inte vara lika kul som att träffa andra barn. Märktes när vi träffa kusinerna…men kusinerna är ju favourites!

Snart kommer biljetter släppas för riksstämmans studentsittning! Ja…jag kommer försöka få en biljett. I need to have a little night out. Its been toooo long. Skulle önska att min man o baby kunde komma men samtidigt behöver jag lite me time. Never hurt no body. Om jag får en biljett så kommer det va jobbigt att gå iväg men det känns som ett steg jag måste ta. Den får ni updates på om/när/hur/var om jag går =P.

Lite tankar om kursen vi har haft. Mycket info, lite tid. Mycket intressant info väldigt korttid. Snabba ryck. Skulle nog inte va så jobbigt om jag hade mindre att tänka på =) Sen har det inte vart så jobbigt nu när jag tänker på det. Det blev jobbigt med sjukdom och failad tenta…world collapsed suddenly. Tror det blir mindre tunnelvision så fort jag skriver upp en plan och uppdaterar kalendern. Nej iphone kalender funkar inte. Måste ha det nerskriver på papper. Sticks better.

Baby följer med till farmakologin imorgon. Får sitta nånstans med facetime..hoppas någon kan hjälpa mig =)

Arite. Time to rest and join baby and husband in plaaaaytime!

Frågor? ask me…thanks for reading…

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar