Its been so long

Hej på er läsare om ni finns kvar där ute.

Det har vart en hektisk sommar. Mycket bad mycket vila och mycket stress. Utan att gå in på detalj så är det svårt med skilsmässor. Speciellt med barn. 3 månader utan CSN. 1 månad utan förskola- Skulle inte drömma om att behöva lägga han under sommaren för att kunna överleva. Det har gått bra men det tar såklart lite på krafterna men nu känns det bra att hitta tillbaka till bloggen.

Jag har kvar den där lilla eller stora parod tentan som ligger som ett moln över huvudet på mig. Man vet i hjärnan att det inte är liv och död men fan va skönt att ha en fet G på den så man kan gå vidare in på T7 utan något liggandes på axlarna. Man vet inte hur framtiden ser ut och det kanske ät svårt nog att tackla det som är i the present för att ha en extra grej som kan bli klart redan nu- feel me? Men att klara denna tenta krävs ändå plugg. Att öppna boken igen och komma tillbaka till verkligheten. Och det mina damer och herrar har varit svårare denna sommar än alla andra sommar! Vill bara njuta av nuet, min son och solen som snart kommer försvinna.

Man vet att hösten och vintern kommer med en vengance utan sol. Den där krypande deppande känslan när dagarna blir korta och man vet inte vad som saknas and then it dawns on you that you have seen no sunlight for days haha. eller no haha? more like boohoo.

Utöver det så har det vart så jäkla nice att kunna spoila min son med all tid man kan ge honom. Att slippa stressa på morgonen. Slippa stressa för hämtning. Bara njuta och se han le och njuta av att hänga med sin mamma och familj! The love I feel for this child is crazy =) Crazy good. Allt blir mycket bättre när man tar vara på tiden man har med nära o kära. Tufft att resterande familj bor i England men hey ho, en flygbiljett snart och så får man se och umgås utanför facetime där med.

Jag rekommenderar starkt till er framtida studenter att söka att bo i lappis. My god this place is nice. Stämningen, location och lägenheterna är lyx. Man vill ju aldrig flytta. Kanske nån gång. Har har bonus med att har påminns om dem fina barndomsminne detta ställe har provided me with. Gården, stranden, naturen, 4H gården. Vi hade även en skolbuss på våran tid. Sprang upp och ner för dessa trapphus, knacka på och hitta på massa bus och roligt. Love this place. Och det värmer mitt hjärta att se så många barn här som kommer uppleva ett tryggt upbringing surrounded by happy students.

 

Nice to be back. Hope youre all well,

 

Much Love.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar