Klinik, mysbollar och snö…

Where to start…

Förra veckan får jag ett meddelande från en tjej från termin 2. Hon vill ses och säger inte varför. Jag blir lite orolig och hoppades på att det inte va nåt klagomål… Vi ses och hon väntar in 3 andra från min klass. Dom förklarar att dom har varit ute tillsammans och sett något som påminde om pluttis 🙂 Så nej de va inte arga utan ville ge mig en present: Aylin, Anton, Martin och sist men inte minst Arian Tack för att ni fick min pluttis att se ut som den gentleman han är i helgen, och tack för att ni fick mig att le på en slaskig dag!

IMG_1913.JPG

Jag har varit på den första mötet för PÄRON SOM PLUGGAR 🙂 Fika, prata, och lära känna ordförande som är gravid med andra nu 😀 Jätte bra att det finns verkligen. Om inte alla universitet redan har det här så är det något som bör finnas!

Har haft klinisk auskultation 2 ggr nu. Sist så hjälpte jag en trevlig future dentist i termin 9 (bara med suction såklart) när hon preppa 2 tänder för att sen kunna lägga en bro. Wonderful. Jätte bra service till patienten och läraren som hjälpte var väldigt pedagogisk. Min man tog hand om vår son så jag hade ingen stress. Jag bad dom vänta i OF – rummet tills jag kom.

Vad är OF-rummet? odontologiska föreningens klubbrum. Pingispord, soffor och lite annat! Ännu en bonus att plugga på KI <3

Snö, snö everywhere. No busses, sena pendeltåg och för min del ingen barnvagn- gick inte. Så idag blev det babybjörn och skjuts till Solna from hubby som fick gräva ut bilen. Fick för mig att föreläsningen kanske skulle bli inställd men så blev det inte! Imponerad att föreläsningen hände. Själv var jag 45min sen men I made it! Oral biokemi- jag vill inte missa något.

Nästa vecka är det dags för The dental show (odontologisk rikstämma) i älvsjö!! Har vart på flera i Birmingham med familjen men detta blir den första i Sverige. Bokat in på sockerföreläsning och ser fram emot att se vad som finns- super excited. Sen åker jag, hubby och lillen på smekmånad :).

Stay tuned…

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar