Life style update

Jag har vaknat 5 vare morgon sen 13 April (förrutom lör sön som precis gick) och sprungit 3km, 200sit ups. Sprang i början 3km på 19.5 min. Igår så satte jag nytt personligt rekord 15.20min

Cut down on my food intake. Men inte så jag är olycklig (jo vissa dagar) men oftast så äter jag mat. Annars har jag shakes också då jag känner att jag kan. Disciplin med mat finns typ inte…men jag är bättre än 2 veckor sen. Change takes time. Fick ju besked att jag klarade en tenta igår så min man fixa burgare till mig med portabello mushroom och halloumi! YUM!

Det som jag vill göra är att träna i BASE under lunchen men jag är föööör trött just nu för att packa väskan. Känns som att jag har nått min gräns med saker att tänka på! Så jag nöjjer mig med morgon träning.

Idag vaknade jag med ont i ryggen so im having a break today. Kör resten av veckan utom söndag kanske. men vakna utan larm kl 5 !!! Helt sjukt men jag är så glad att jag har fått sån rutin på sån kort tid! Vi är mindre stressade på morgonen och jag är mer pigg under dagen. MEN sluuut vid 19 =)

Har fixat intervju på ett till ställe (timanställning) Hoppas på att den går bra!

Som sagt så har vi 3 prov kvar (eller 3 och en halv..eller 4 och en halv?)

OSCE är ju kliniskt! så vi kommer ha 10 stationer där vi blir testade på olika kliniska moment. Det ska vara tuff. Måste börja förbereda för den.

Käkkirurgi: Ska börja med den efter OSCE.

Dentala biomaterial: ska också vara tuff. Ska börja med den efter käkkirurgin.

K5: sista röntgen provet som är praktisk. Den är nästa fredag. Känner mig redo för den.

Oral radiologi: resttenta på bild delen!

Utöver det:

Lämna in gula journal kort för vår patient och för varandra. Dont know how I can explain that any further. Ok..vi får gula kort som måste bli signerade efter varje moment!

10 tänder med fyllningar som vi gör på preklin. Inga granntandskador, och vi gör det i käken på en docka. WISH ME LUCK!

Thats game plan EFTER lördag! Skriver efter 130 års festen!

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar