Lite tips

Borsta tänder, använd tandtråd (för att rengöra mellan tänderna där tandborsten inte kommer åt). Använd inte mouthwash efter utan använd den mitt på dagen efter lunch! Så nu när jag har gjort mitt för samhället…

 

ANTAGNING.SE!!! it is time people.

https://ki.se/utbildning/alternativt-urval här är länken!! Den är öppen och stänger 3 april!!

https://www.antagning.se/se/start Här finns också alla datum etc för ansökan!

Glöm inte att besöka en klinik och se vad yrket handlar om lite grann om ni inte redan har gjort det. Ni kan också skugga en student för att se hur fab Karolinska är. Om ni inte är från Stockholm så är det bra om man kommer ner och ser hur underbart det är i Stockholm också!

 

För T4 börjar det svåra närma sig. Vi har 2 tentor efter påsk och sen 4 till efter det! Vi ska boka in våra första patienter också (vår grupp har pass i april). Jag har auskulterat i veckan också och sett en tandläkare (också från KI) göra en rotkanal och fyllning. Väldigt duktig! Ser fram emot att kunna jobba som hon gör. Vill veta hur min stil kommer bli! Exciting.

Om 1 vecka blir jag 30. Även fast jag inte kunde vara nöjdare med där jag är idag så är det fortfarande en lingering ångest över att jag når 30. Kommer ihåg hur man såg 30 åringar när man va liten. And now Im there. Apparently the years 30 to 40 go quicker than any 10 yrs haha. 20 till 30 känns som en oändlighet så i guess Im ready for 30 but still. Over all though Im happy about it =) Gråa hårstrån har dykt upp, och det är dags att börja tänka på det an gör mot sin kropp- if you want to last- which I do! Men thats not a bad thing!

Dags för IKEA!

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar