Livet just nu

Adaptation Adaptation!

Om Corona i sig vet jag inget utom det man läser på UD och folkmyndigheterna och KIs hemsida.

Men om det som har hänt MIG kan jag berätta. Jag som många andra hade planerat hela terminen. Kurskrav. Tentor Barnpassning. Job. Helt plötsligt så blir allt oklart. Bort med klinikpass, followed by demmor, föreläsningar osv. MEN väldigt fort så dök det upp med alternativ. Nu har vi föreläsningar på en app. SOM ÄR GRYM! önskar detta fanns under mina baby facetime dagar haha! Nej seriöst. Interaktivt. Man kan se powerpoint, räcka upp handen, prata med varandra, ställa frågor till föreläsaren osv. Hur bra som helst. Lillen kan vara hemma och sysselsättas med annat. Man kan lyssna samtidigt som man går runt. Eller sitta. Spela in om man får av läraren osv. Tydligen har andra studenter på andra kurser också fått göra samma =) Happy for us all. Tänk om man hade det här när man vart sjuk? eller VAB? Helt overwhelmed att tekniken fanns!

Bra med information hela tiden- även fast man kanske inte hängt med i svängarna så måste man ha förståelse till att INGEN har riktigt hängt med i svängarna- det jag menar är att alla vill ha svar på frågor till varför man gör saker som man gör. I det här läget så finns det inget tid för sånt utan man lyssnar och gör det enkelt för folk att göra sitt jobb! Jag menar nu från skolan och samhället faktiskt. NU PRATAR JAG enligt hur jag resonerar!

Jag hade tenta i fredags: Rest 2 på ortodonti. Sista tentan som sker icke digitalt från och med nu. Väldigt skönt att veta att jag inte behöver åka in med pendeltåg, buss och tunnelbana! Nu sker tentorna digitalt. ÅH va lätt tänker ni kanske, men om ni skulle se vår bettfys tenta som är digitalt så ska ni veta att även fast man sitter ihop så är det den svåraste tentan. Randomized questions, randomized options, tappar poäng om man tickar fel osv osv. Failat 2 duggor.LUGN! Ska göra om dom på måndag. Har pluggat denna gång =)

Min snälla ERASMUS klinikpartner åkte tyvärr hem. På min födelsedag:

Fick den med ett meddelande om att det va trist att vi inte fick säga hejdå =( If you read this: It was a pleasure working with you!

Firade för övrigt min födelsedag med min plutt och syrran och hennes barn. Ingen England resa till mamma, pappa o brodern min tills allt är över.

Nu är det fullt fokus på tentor, baby, och hålla sig borta från människor and get through this together! Hejja på all vård personal. <3

 

Karolinska institutets IG är från MÅN 23 till FRE 27 Mars in my hands. Följ. Ställ frågor. Im here!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar